Selecteer een pagina

Soms heb je met hardlopen dat het een periode niet zo lekker gaat, voor je gevoel… Toen ik daar wat meer over nadacht, schrok ik WAKKER! Ik liep eigenlijk al te lang hetzelfde rondje. Waarom? Tja, het is makkelijk, je hoeft niet na te denken, het kan “bijna” met ogen dicht. Maar het geeft dus wel minder energie. Ik moet hardlopen (want ik doe dat nu eenmaal graag). Een ander rondje lopen is lastig. Je moet de weg weer zien te vinden, welk pad, waar komt het uit, zijn er geen onverwachte hindernissen? 

Ik dwing mezelf om mijn routine te doorbreken en vind een nieuwe weg. Leuk een ander uitzicht, eigenlijk wel spannend om een beetje verkeerd of om te lopen…maar ach je komt altijd weer terug op het bekende grote pad. Vol energie kom ik weer thuis! Ik spreek vantevoren altijd het aantal km af met mezelf. Als ik op de helft denk te zijn, dan vind ik mijn weg weer richting huis. Want dat is ervaring die ik in de loop van de tijd heb opgedaan, mijn intuïtie. 

Als ondernemer ga je ook altijd door; je doet je “ding”, je moet het bedrijf aan de gang houden, je werknemers doen hun werk zoals ze gewend zijn en alles loopt… Of niet? 

Stilstaan is geen optie! Zolang je een helder doel voor ogen hebt, is het niet verkeerd om eens af te wijken van het bekende pad. Je gaat uit je comfortzone, dat is eng en spannend. Maar als je het hebt gedaan, dan voel je de energie en sta je weer op scherp en bereik je die stip op de horizon. Stel je doelen en bepaal de route. Maar daag jezelf uit en heb ook het lef om af te wijken van die route. Stap uit je comfortzone! Durf je intuïtie te volgen. Je komt zeker mooie kansen tegen! 

Ik wens je fijne feestdagen samen met je dierbaren en heel veel mooie kansen in 2015!

Hartelijke groet, 

Yü-lien Tjiong